Hotelowe bary i restauracje zadowolą najbardziej wybrednych smakoszy, zarówno w zakresie liczby jak i stopnia zróżnicowania ich menu. Podczas, gdy restauracja Zahara proponuje wyszukane dania kuchni kreatywnej, bufet Almadraba zachęca do skosztowania lokalnych i międzynarodowych potraw w mniej zobowiązującej scenerii. Bar Sanlúcar to idealne miejsce na aperitif w gronie rodziny i przyjaciół. Z kolei do usytuowanego w pobliżu centrum konferencyjnego Prado del Rey warto wybrać się na kawę, koktajl lub niewielką przekąskę. La Oliva to miejsce, w którym niemal bez reszty pochłonie nas kontemplacja roztaczających się zeń widoków na tropikalne ogrody i oszałamiające zachody słońca nad Atlantykiem. Z pewnością bowiem sporo uwagi poświęcimy także serwowanym tu wyśmienitym daniom , dla których bazę stanowią świeże plony z okolicy Zatoki Kadyksu. W środku dnia posilimy się tu daniami z owoców morza, mięsa i ryżu, zaś wieczorem wybierać możemy z bardziej wyszukanego menu.
Miłośnicy dobrego piwa i whisky z pewnością znajdą bezpieczną przystań w The Dublin Bay–irlandzkim pubie, w którym czekają kręgle, strzałki i bilard. Obowiązkowy punkt programu, jak na prawdziwy pub przystało, stanowią oczywiście transmisje na żywo ważnych imprez sportowych. Po udanej partii kręgli pora na wizytę w utrzymanej w klimacie hinduskim dyskotece Siddharta, w której przy wyśmienitej muzyce spędzimy wieczór wypełniony najlepszą rozrywką. Listy barów dopełnia Beach Club.